Srbija

Osetite novo iskustvo.

Aranđelovac – Hotel Izvor

Smešten u prelepom okruženju, gde priroda leči i okrepljuje čistim vazduhom i blagotvornim mineralnim vodama, hotel „Izvor“, udaljen od Beograda svega 75 km, nadaleko je prepoznatljiv po svojoj SPA & Wellness i kongresnoj ponudi.

Prevoz: ǀ

Banja Koviljača – Royal Spa

Okružen netaknutom prirodom, hotel Royal Spa smešten je u centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Hotel raspolaže klimatizovanim sobama i apartmanima sa besplatnim bežičnim internetom.

Prevoz: ǀ

Prolom banja – Radan hotel

Hotel Radan Prolom Banja smešten je u Prolom Banji, na 45 km od Leskovca i na 47 km od Prištine. Raspolaže otvorenim bazenom i spa centrom. Gosti mogu uživati u obrocima u restoranu ili popiti piće u baru.

Prevoz: ǀ

Tara – Hotel Omorika

U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”, na Kaluđerskim barama, na 1.000 metara nadmorske visine koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju. Hotel je sa tri zvezdice.

Prevoz: ǀ

Topola – Hotel Oplenac

Hotel Oplenac je okružen parkovima i zelenilom. Smešten je na brdu Oplenac, na 500 metara od centra Topole. U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatan parking, restoran i smeštajne jedinice sa TV-om, renovirane 2016. godine.

Prevoz: ǀ

Vrdnik – Premier Aqua 5*

Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta.

Prevoz: ǀ

Vrnjačka Banja – Solaris

Ceo kompleks je smešten u mirnom delu Vrnjačke Banje, na samo 10 minuta hoda od glavnog šetališta i izvora mineralne vode u centru grada. Manastir Ljubostinja je udaljen 15 km, a u krugu od 25 km od odmarališta možete posetiti i druge istorijske manastire.

Prevoz: ǀ

Newsletter

Pokrivamo za vas

Avio karte za ceo svet

Iznajmljivanje autobusa

Rent-a-car

Zagolicajte vaša čula