O nama

Na našim stranicama pokušajte naći jedan mali delić užitka za sebe, a mi ćemo Vam želju učiniti dostupnom po najpovoljnijim uslovima i cenama.

NAŠE PONUDE

DiA Travel ulaže u budućnost i veruje da se ona kreira kroz kontakte, zadovoljne mušterije i buduće prijatelje.

Turistička agencija DiA Travel je posrednik u prodaji turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu kao i u prodaji avio karata. Naš cilj i obaveza je pružanje usluga na visokom nivou. Zaposleni u turističkoj agenciji DiA Travel su u svakom trenutku spremni da Vam izađu u susret i pruže najbolje informacije i preporuke za vaše putovanje, bilo da se radi o letovanju, zimovanju, poslovnom putovanju, putovanju na egzotične destinacije ili putovanju ka evropskim i svetskim metropolama. Izbor savršene destinacije za Vaš odmor je uvek velika dilema, ali DiA Travel je tu uvek spremna da Vam pomogne i preporuči svojim savetima, odredište koje je baš za Vas idealno! 

Otkrijte sa nama neviđene lepote

Top destinacije

Zadovoljstvo klijenata je snaga koja nas pokreće.

Nasa velika želja je da Vam ponudimo najbolje destinacije i da Vam odmor sa nama predstavlja pravo zadovoljstvo.

Video tura

Zahvaljujemo se svima koji su odlučili da svoje poverenje poklone nama i dopustili da Vam snove pretvorimo u stvarnost.

Pogledajte u svet

Raznovrsnom ponudom, cenama i kvalitetom omogućili smo da vam putovanje i odmor sa nama bilo gde u svetu predstavlja jedinstveno uživanje.

Ne radujemo se svi istim stvarima na putovanjima. Jedni se raduju šopingu dok ne padnu sa nogu, drugi prirodnim lepotama, treći uživaju osećajući povetarac istorije na svom licu, dok je nekima najbolji provod zabava od sumraka do svitanja u atraktivnim noćnim klubovima… Kakvo putovanje Vi želite?

Zagolicajte vaša čula