Letovanje 2018.

Najlepše plaže Evrope, Azije i Afrike. Osetite novo iskustvo.

Grčka

Grčka je najjužnija zemlja Balkanskog poluostrva. Predstavlja prirodni kopneni most između Evrope i Male Azije. Najveći deo stanovništva čine pripadnici pravoslavne vere.

Prevoz: ǀ ǀ

Aranžmana: (***)

Turska

Turska, zemlja na dva kontinenta u Europi i Aziji, nalazi se na spoju Istoka i Zapada, sa više od 15 miliona turista godišnje, jedna je od turistički najrazvijenijih država Mediterana.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Egipat

Egipat se nalazi u severoistočnom delu Afrike i delom u Aziji (Sinaj) na Sredozemnom i Crvenom moru, između Libije, Izraela i pojasa Gaze. U velikoj meri naslanja se na Bliski istok.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Italija

Italija je smeštena na jugu Evrope u samom srcu Mediterana. Obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Sardiniju, Elbu i Siciliju. Dodjite, vidite, istražite.

Prevoz: ǀ ǀ

Aranžmana: (***)

Španija

Španija je smeštena na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva.Jedna je od najpopularnijih destinacija Europe i sveta. Uverite se u lepote koje Vam ova divna zemlja nudi.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Malta

Malta je mala i gusto naseljena ostrvska država koju sačinjava arhipelag u sred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Leži na afričkoj kontinentalnoj ploči.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Kipar

Kipar je treće najveće ostrvo u Sredozemnom moru i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na Sredozemlju, sa više od 2,4 miliona turista godišnje.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Bugarska

Bugarska se nalazi na važnom prometnom pravcu koji dolinom reke Marice povezuje srednju Evropu sa Malom Azijom i Bliskim istokom.

Prevoz: ǀ

Aranžmana: (***)

Newsletter

Pokrivamo za vas

Avio karte za ceo svet

Iznajmljivanje autobusa

Rent-a-car

Zagolicajte vaša čula