Evropski gradovi

Osetite novo iskustvo.

Austrija

Područje Austrije bilo je naseljeno i u starijem kamenom dobu, o čemu svedoči i jedan od najvrednijih nalaza arheologije u Austriji tzv. Willendorfska Venera. Nastala je oko 25.000 godina p.n.e.

Prevoz:

Aranžmana: (1)

Francuska

Naziv “Francuska” potiče od latinskog izraza Francia, što u prevodu znači “država Franaka”. Po površini, Francuska je najveća zemlja Zapadne Europe i Europske unije.

Prevoz: ǀ

Aranžmana: (4)

Grčka

Istorija savremene grčke države vuče korene još iz vremena Antičke Grčke, a sama Grčka se često smatra „kolevkom“ moderne evropske civilizacije.

Prevoz:

Aranžmana: (1)

Holandija

Holandija je mala gusto naseljena država koja se nalazi u zapadnoj Evropi i kojoj pripadaju i tri ostrva na Karibima. Holandija se graniči sa Nemačkom,Belgijom, a na severozapadu izlazi na Severno more.

Prevoz:

Aranžmana: (1)

Italija

Italija je smeštena na jugu Evrope u samom srcu Mediterana. Obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Sardiniju, Elbu i Siciliju. Dodjite, vidite, istražite.

Prevoz: ǀ

Aranžmana: (6)

Mađarska

Mađarska se nalazi u središnjem delu Panonske nizije, pa je izrazito ravničarska zemlja. Službeno je podeljena na 40 pokrajina: 19 županija, 20 gradskih županija i glavni grad, Budimpeštu.

Prevoz:

Aranžmana: (1)

Nemačka

Nemačka je članica UN, NATO-a, grupe G8 i osnivač Evropske ekonomske zajednice, današnje Evropske unije. Proteže se od visokih planina Alpa na jugu, do obala Severnog i Baltičkog mora na severu.

Prevoz: ǀ

Aranžmana: (3)

Portugal

Portugalija je država na zapadu i jugozapadu Iberijskog poluostrva u jugozapadnoj Evropi, i najzapadnija je zemlja kontinentalne Evrope. U sastav Portugalije ulaze dva arhipelaga u Atlantiku: Azori i Madeira.

Prevoz:

Aranžmana: (1)

Rusija

Rusija se prostire u istočnoj Evropi i severnoj Aziji. Rusija je najveća država na svetu, pokrivajući skoro dvostruko veću teritoriju od Kanade, Kine, ili SAD, uzete pojedinačno.

Prevoz: ǀ

Aranžmana: (3)

Turska

Turska, zemlja na dva kontinenta u Europi i Aziji, tj nalazi se na spoju Istoka i Zapada, sa više od 15 miliona turista godišnje, jedna je od turistički najrazvijenijih država Mediterana.

Prevoz: ǀ

Aranžmana: (2)

Češka

Češka je 10. najmiroljubivija zemlja sveta, a uz to ostvaruje visoki stepen demokratske vlasti. Prag ima najnižu stopu nezaposlenosti u celoj EU. Češka je uz to i članica UN, NATO, OECD, OSCE i Veća Europe.

Prevoz: ǀ

Aranžmana: (2)

Španija

Španija je smeštena na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva.Jedna je od najpopularnijih destinacija Europe i sveta. Uverite se u lepote koje Vam ova divna zemlja nudi.

Prevoz:

Aranžmana: (2)

Newsletter

Pokrivamo za vas

Avio karte za ceo svet

Iznajmljivanje autobusa

Rent-a-car

Zagolicajte vaša čula