Daleke destinacije

Osetite novo iskustvo.

Bangladeš / Butan

Bangladeš je jedna od najgušće naseljenih zemalja smeštena na delti reka Ganga i Bramaputre. Butan je budistička monarhija smeštena na Himalajima i okružena Kinom i Indijom.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Indija

Upoznajte blistavu istoriju Indije, jednu od najstarijih civilizacija sveta. Sedma je država na svetu po površini svoje teritorije, druga po broju stanovnika.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Indonezija / Bali

U dalekoj Indoneziji, na samom obodu Indijskog okeana smešteno je maleno, tropsko ostrvo Bali. Bali je jedno od najlepših ostrva na zemaljskoj kugli, postao je sinonim za egzotiku.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Kina

Kina je četvrta država po veličini u svietu sa površinom od 9,6 miliona km2, kao i najmnogoljudnija država sveta, s populacijom od preko 1,35 milijardi stanovnika.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Koreja / Japan / Indokina

Zemlja jutarnjeg mira, zemlja izlazećeg sunca, zemlja čuda i zemlja letećeg zmaja. Putovanje u kome ćete videti ono najznačajnije u Istočnoj Aziji.

First minute: do 01.04.2018

Popust: 15%

Kuba

Kuba, jedinstvena i čarobna. Ovaj biser Kariba i Velikih Antila je ostrvo koje se nalazi između Atlantskog Okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Maldivi

Maldivi čine arhipelag od 26 atola sa ukupno 1192 ostrva, od kojih je 200 ostrva nastanjeno, dok je 87 u potpunosti pretvoreno u ekskluzivna turistička odredišta.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Maroko

Maroko, na sudaru Evrope i Afrike. Ova ponosna zemlja vas nikako neće ostaviti ravnodušnim, na sudaru kultura dva kontinenta, jedinstvene tradicije i neverovatne istorije.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Mauricijus

Mauricijus se nalazi na samom jugu Indijskog okeana, opasan koralnim grebenom i prekriven gustom vegetacijom. Rajske plaže sa belim peskom, tirkizna voda Indijskog okeana.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Šri Lanka

Šri Lanka je prelepa ostrvska država u Indijskom okeanu, domaći je zovu zemlja k’o nijedna. Istražite neistraženo, posetite jednu od najegzotičnijih zemalja sveta.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Put oko sveta

Putovanje za koje se dobija “zlatna diploma” i koje predstavlja krunu svih putovanja! Obići krug oko zemlje je doživljaj koji pripada srećnicima.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Tajland

Tajland je poslednjih nekoliko godina omiljena destinacija onih željnih letovanja usred zime. Mnoge agencije ga opisuju kao raj za hedoniste.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Tanzanija / Zanzibar

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile”. Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime, jer Zanzibar u prevodu znači “zemlja crnaca”.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Vijetnam

Vijetnam je druga priča. Priča, koja se kao i sve druge priče završavaju, ali ostaje živa u našem sećanju. Priča koja iznenađujuće dodiruje dušu i zauvek ostavlja trag.

Prevoz:

Aranžmana: (***)

Newsletter

Pokrivamo za vas

Avio karte za ceo svet

Iznajmljivanje autobusa

Rent-a-car

Zagolicajte vaša čula