Do željenog putovanja u 3 koraka

1. Istraži!

Pregledajte celokupnu ponudu internet turističke agencije iz topline doma svog! Izaberite željenu destinaciju! Razgledajte lagano ili koristite pretraživač da ubrzate ceo postupak.

 

Kontaktirajte nas za sugestiju, pomoć i preporuku! Koristite kontakt formu ili nas pozovite telefonom.

2. Rezerviši i plati!

Kada ste doneli odluku o svom idealnom putovanju potrebno je da popunite sve podatke iz formulara za rezervaciju koji se nalazi pored svake vile. Pošaljite jednim klikom i sačekajte našu potvrdu o raspoloživim kapacitetima. Dobićete odmah Ugovor o putovanju i uputstvo za plaćanje. Čim novac bude na našem računu dobijate potvrdu o uplati. Ukoliko želite plaćanje na više rata, možete mesečno uplaćivati na naš račun ili nam popunjene čekove poslati poštom. Obavezno dostaviti fotokopiju lične karte i kartice. Kada isplatite vrednost celog aranžmana dobijate voucher.

3. Putuj!

Sva potrebna dokumentacija za putovanje je spremna! Ostalo je samo da sačekate datum putovanja i da krenete! Srećan put!

 

Šaljite nam svoje impresije sa putovanja! Pišite nam da lii ste zadovoljni uslugom, smeštajem, da li bi nešto menjali. Šaljite nam svoje sugestije! Pišite nam na email office@diatravel.rs gde bi voleli da putujete!

Putujte zadovoljni i srećni!

Vaš DiA Travel